СЪЗДАЙ АКАУНТ

ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ?

Какво представлява Allay?

Allay е нелекарствено средство, действащо на принципа на Електромагнитна Пулсова Терапия, което е печелило редица международни награди. Allay не маскира болката, подуването и спазмите, а води до тяхното отстраняване. Allay е малко и удобно устройство, което лесно може да се носи в дамска чанта.

Allay осигурява продължително облекчение и редуциране на симптомите по време на цикъл: болка / спазми / подуване и напрежение в коремната област / болки в кръста и бедрата.

Allay може да се използва през цялото време на месечния цикъл. Използвайки Allay средно 3 дни месечно, дори и по 24 часа, Вие си осигурявате 10 месеца ефективна и напълно безопасна терапия.

Allay няма никакви странични ефекти, не е лекарствено средство и няма регистрирани лекарствени взаимодействия. Устройството не излъчва топлина и единственото, което ще почувствате е значително облекчаване на симптомите и дискомфорта.

БЪДИ ТАМ! БЪДИ СЕБЕ СИ!

Научете повече за Allay

КОЕ ПРАВИ ALLAY ТОЛКОВА СПЕЦИАЛЕН

Ефективност без лекарства, без странични ефекти, дълготрайно и достъпно.

Доказани 77% ефективност в елиминиране на менструалните болки!

On/Off функцията позволява да ползвате един Allay над 12 месеца!

Технологията и Allay

Allay се произвежда от американската компания BioElectronics Corporation - водеща в областта на неинвазивните медицински изделия на принципа на биоелектронната стимулация. Устройствата са предназначени основно за терапия на остра и хронична болка. Технологията, която използват BioElectronics е иновативна и представлява новаторски усъвършенствана пулсова късовълнова терапия. Традиционните пулсови късовълнови терапии са с клинично доказан ефект и се използват вече десетилетия от лекари физиотерапевти. Самата технология е позната от десетилетия, като има проведени над 10 000 клинични проучвания, които безпорно потвърждават нейната ефективност и абсолютна безопосност. BioElectronics надграждат и усъвършенстват тази технология, като я правят изгодна, удобна и достъпна за пациентите.

Allay печели престижната награда на Wall Street Journal за иновация в медицината.

Науката и Allay

Allay използва подобрен и усъвършенстван вариант на ЕПТ (Електромагнитна Пулсова Терапия), която е отдавна установена, доказана медицинска терапия, намираща широко приложение в практиката на медицински специалисти от цял ​​свят. ЕПТ клинично доказано води до спиране на освобождаването на възпалителни медиатори и засилване на естествените лечебни свойства на организма. Честотата на импулсите води до стабилизиране на клетъчните мембрани, чрез промяна на заряда, което води до намаляване на болката и възпалението, увеличава притока на кръв и възстановява нормалните междуклетъчни взаимодействия. В резултат на това, тялото започва да се лекува по-бързо и усещането за болка и подуване изчезва.

 

ГОРЕ