СЪЗДАЙ АКАУНТ

ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ?

Често Задавани Въпроси

Не, Allay не е магнит. Allay е електромагнитно устройство работещо с батерия. Когато се пусне Allay пулсира на ниски честоти в областта на болката.

Да, Allay не е лекарство и няма странични ефекти. Allay може да се използва от диабетици, хора със стомашно-чревни, бъбречни, сърдечно-съдови заболявания и пр.

Може да се почувствате само по-добре. Няма да усетите загряване, нито пък ще усетите импулсите, които Allay излъчва към клетките ви, за да ги излекува.

Вграденият заряд от 720 часа се равнява на 30 дни целодневна употреба. Тъй като стандартно менструалните болки са средно в рамките на 2 до 3 дни, дори при 24 часова терапия, едно устройство стига за 10 до 12 месечни цикъла. Благодарение на on/off механизма, обаче, Вие може да си осигурите още по-дълъг живот на вашия Allay.

Болезнената менструация (дисменорея) е медицински термин за менструални крампи - тъпи и пулсиращи болки в долната част на корема, които някои жени преживяват преди и по време на менструални кръвотечения. В някой случаи те са достатъчно силни, за да нарушат ежедневната активност на жената.

Да, има опасност устройството да спре да работи, затова бъдете внимателни и пазете Allay от намокряне.

Не, те са сложени само за ваше удобство. Можете да не поставяте устройството в тях и да го приложите директно върху мястото, където е болката, като го залепите с пластири, или нещо друго, с което се чувствате комфортно.

Не. Модулът е само упора за батерията и може да се постави във всяка една посока.

Да. Препоръчваме да носите Allay през деня и нощта за максимално действие на продукта.

Да, Allay може да се носи върху тънки дрехи.

Да, могат. Не забравяйте да махнете усторойството преди да ги сложите в пералнята, или да ги изперете на ръка.

Консултирайте се с вашия лекар, ако имате пейсмейкър, сърдечен дефибрилатор или някакъв активен медицински или метален имплант.

Allay не трябва да се използва от жени, които са бременни или има вероятност да сa бременни.

Allay не е стерилно устройство.

В случай, че болката или подуването ви се влошат, устройството трябва да се премахне и да се потърси незабавно лекарска помощ.

Allay няма да пречи на друго електронно утройство в употреба.

Allay не трябва да се използва от лица под 14 години.

Не се опитвайте да променяте устройството, или да сменяте батерията му.

След като индикативната LED светлина вече не свети, то устройството вече не може да оперира и трябва да се изхвърли.

ГОРЕ